VeiligheidsApp

Nieuw! Dé App voor veiligheid op het werk! Voor op de smartphone of tablet.

Snel antwoord op crimineel gedrag, direct contact met hulpdiensten en altijd kennis over veiligheid in één handomdraai.

Wanneer toepasbaar?

Uw gehele veiligheidsbeleid en afspraken in een op maat gemaakte App. Door de uniek vormgegeven inhoud is deze App een naslagwerk (desgewenst met E-learning tool), vraagbaak in noodsituaties en snel communicatiemiddel met hulpdiensten en verantwoordelijken in één. Het is zelfs mogelijk pushberichten te verzenden naar de gebruikers.

Er zijn basis-veiligheidsapps maar ook unieke exemplaren, beveiligd en op maat gemaakt voor horeca veiligheid, winkels of bedrijven. Al dan niet opgenomen in ons totaalconcept.

• Unieke op maat gemaakte App
  • Voor overheden en bedrijven
  • Biedt kennis over veiligheid
  • Snel naslagwerk
  • Direct contact met hulpdienst
  • Mogelijk in totaalconcept
  • Prijs op aanvraag

Kunt u hier niet vinden wat u zoekt? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Veelgestelde Vragen