Over ons

Wij willen van de mens de sterkste schakel in veiligheid maken. Soms is hierin één workshop voldoende. In andere situaties biedt ons totaalconcept meer uitkomst.

Samen met u bekijken we de meest effectieve werkwijze. Dit kunnen ook services in een speciaal pakket zijn.

Training volgen

Wij geven trainingen helemaal van deze tijd; snel, kort, scherp geprijsd met voldoende informatie. Dat is onze combi Workshop Overval/Winkeldiefstal met Qscan zonder rollenspel. Tevens geven we preventietrainingen op maat gemaakt met rollenspelen uit uw praktijk. Met daarin specifieke contact vaardigheden en praktijkgerichte oefeningen. Kortom: een enkel product of toch meer in het totaalconcept. Wij helpen u daarbij. Voor meer informatie zie services.

Kennis onderhouden

Veelal is de kennis van uw medewerkers op het gebied van veiligheid niet actueel, terwijl de praktijk dit wel vraagt. Daarvoor is een koppeling met onze VeiligheidsApp de oplossing! Voor uw bedrijf op maat gemaakt en daarom uniek. Alle veiligheidsinformatie van uw bedrijf in de smartphone of tablet. Binnen 10 seconden antwoord op ieder veiligheidsvraagstuk en snel contact met hulpdiensten. Voor meer informatie zie: services.

Meet de kennis

Meten is weten. Voor een totaal veiligheidsbeeld zijn onze veiligheidscans een uitkomst. Wilt u meer weten over de kennis van uw medewerkers? Dan is de VeiligheidsApp uit te breiden met een E-learning module om de kennis op niveau te houden. Als management kunt u zo goed kiezen voor een praktijk gerichte training. Voor meer informatie zie: services.

Het team

Bert
Goselink

Welkom op onze website. Ik ben trots op mijn bedrijf AndersVeilig.
Na een 28 jarige politieloopbaan, nu ruim 15 jaar vele mensen geholpen om criminaliteit te doen voorkomen. Producten en service op maat en met kwaliteit leveren; geweldig om te doen. Helemaal omdat ik in de praktijk een hoeveelheid van goede resultaten zie.

Sibel
Tuncer

Ruim 20 jaar werk ik met mensen en dat vind ik het leukste wat er is. Sinds 2008 ben ik met veel plezier, samen met mijn gedreven collega’s van AndersVeilig, bezig om mensen alerter te maken. Dit doen we door middel van trainingen, adviezen en mystery(crime)shopping. Al onze producten zijn Anders maar allen met hetzelfde doel: bewustwording en Veilig werken.

Leo
de Lange


Waarom AndersVeilig?

1

Ervaring

In ons team hebben we vele jaren ervaring vanuit de politiepraktijk en de detailhandel. Dat maakt dat we inzetbaar zijn bij diverse veiligheidsvraagstukken en in de praktische uitvoering.

2

INNOVATIEF

Luisteren naar signalen uit de praktijk. Zo ontstond onder andere de VeiligheidsApp en verkorte scherpgeprijsde combi workshop Overval/Winkeldiefstal. Elke dag weer bedenken hoe de criminaliteit een stap voor te kunnen zijn. Prachtig werk, zeker als u ook met ons meedenkt.

3

Op maat

U heeft een vraag, een onveilige situatie en wilt een oplossing; het liefst specifiek voor uw bedrijf. In gesprek met u gaan we op zoek naar de perfecte oplossing(en). In de afgelopen 15 jaar zijn er voor profit- en non-profitorganisaties, veelal op maat gemaakte trainingen, workshops handboeken en VeiligheidsApps gemaakt en verzorgd.

4

Relaties

We zijn zeer tevreden met de vele verschillende relaties in profit- en non-profitorganisaties. Vertrouwen en Kwaliteit zijn de woorden die de relatie met onze klanten sterk houden. En daar zijn we trots op.