Cases, neem een kijkje in onze keuken

Ons klantenbestand is er één om trots op te zijn. Luisteren naar problemen of behoeften bij de klant om de veiligheid te verbeteren of juist anders aan te pakken is een vak apart. Hieronder enkele cases van verschillende klanten.

AndersVeilig én de VeiligheidsApp

U kunt door AndersVeilig een veiligheidsapp laten ontwikkelen. Deze app bevat uitgebreide veiligheidsinformatie en geeft u snel antwoord bij criminaliteit, zoals diefstal, agressie en overval. U waarschuwt via deze app snel en simpel uw buren via een Burenmelding-knop, als u zich onveilig voelt in uw bedrijf. Zelfs het opslaan van foto’s van ontzegden is mogelijk. Met deze app legt u dus digitaal contact met andere ondernemers in uw directe omgeving en werkt u samen aan een veiliger werkgebied.

De vijf sterke punten van de VeiligheidsApp voor u op maat te maken:

  1. Alle afspraken, telefoonnummers, protocollen, digitaal direct bij de hand en per moment aan te passen naar uw praktijk;
  2. Onderlinge communicatie middels pushberichten;
  3. Elkaar helpen via de Burenmelding-knop of direct 112 alarmeren;
  4. De mogelijkheid tot het delen van foto’s;
  5. Bevat voor de Horeca-app up to date informatie over wapens en drugs.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Een familiebedrijf pakt veiligheid bij de horens; met resultaat!

Al zeker 10 jaar trainen we daar elk jaar in hun modewinkels. Wij werden destijds benaderd met het probleem van vechtpartijen in de jeanswinkels en bedreigingen van de medewerkers in hun mannenmode winkels. “We pikken het niet dat er gejat wordt uit onze winkels waar we hard voor werken” zo stelde de eigenaar en zijn vrouw. Zij wensten eigenlijk een harde aanpak van hun medewerkers bij constatering. Maar hoe? Er was al veel geld geïnvesteerd in technische middelen zoals camera’s, maar dat leverde niet zoveel op. In onze gesprekken stonden zij open voor onze organisatorische aanpak van Voorkomen, Actief Benaderen en Aanhouden/Afhandelen. Onze VABA werkmethode in de trainingen.

Het was een intensief traject van: trainen van alle medewerkers, coaching van de bedrijfsleiders, onze kennis delen met het managementteam en het schrijven van een veiligheidshandboek. Resultaat is de derving van rond de 3,5 naar 0,2 procent per jaar gedaald, ziekteverzuim nihil en de ARBO inspecteur meer dan tevreden. Het kan, beginnend met een enkele training tot het maken van een meerjarenplanning in een totaalconcept. Dit traject duurt voort.

Vertrouwen

Hiernaast treft u enkele voorbeelden uit onze praktijk, waarin we klanten hebben kunnen helpen om meer of betere veiligheid te creëren. Omwille van de gevoeligheid van de materie en dus de veiligheid, worden hier niet in elk geval de namen van het bedrijf vermeld.

Meer weten?

Het staat u vrij om ons te benaderen om meer te willen weten over wat hiernaast beschreven staat of om bij de referenties van deze klanten navraag te doen over onze samenwerking en services.

Maak een afspraak

Nog vragen?

Kan u hier niet vinden wat u zoekt? Wij hebben een pagina met veelgestelde vragen neem daar gerust eens een kijkje.

Veelgestelde Vragen